fbpx
Kuhu Näitab Ühiskonna Pulss Järgmiseks?

Nädala horoskoop 4 november – 10 november 2019

JÄÄR (21. märts – 20. aprill)

Suhted muutuvad. Võib tunduda, et sinul ja sinu partneril ei ole eriti midagi ühist. Sina ja sinu sõber lähete rohkem lahku kuna teil ei ole enam kuna teil ei ole enam samad eesmärgid. Jäär on liiderlikkuse tähtkuju. Kui sa taipad, et oled liiga palju endale teha andnud, tabab sind selgus. Järsku saad saad aru, et oled sunnitud mõned oma ülesanded delegeerima. Proovi maha rahuneda siis kui selleks on võimalus.

Jäära tähtkuju horoskoopi loe siit »

SÕNN (21. aprill – 21. mai)

Kuigi sa võtad oma vastutusi alati väga tõsiselt siis sinu elu peaks koosnema ainult tööst. Pead oma eraelu ja tööelu viima tasakaalu. Sul on suurepärane võime teha rasket tööd ning sa oled loov. Leia oma annete jaoks väljund – näiteks kirjutamine, luule või maalimine. Kui sinu suhetes on probleeme siis ilmselt selle tõttu, et te ei suhtle piisavalt. Kasuta seda võimalust, et oma armastust demonstreerida. Veeta oma lähedasega kvaliteetset aega.

Sõnni tähtkuju horoskoopi loe siit »

Kaksikud (22. mai – 21. juuni)

Pead alustama algusest, et ehitada tugev suhe. Kui oled leidnud uue kaaslase siis oota natuke enne, kui kuulutad kõigile, et oled leidnud elukaaslase. Läheb aega, et sõprussuhteid tugevaks teha, aga lõpus on see seda kindlasti väärt. Tööl sein lahendamata probleemid klaaritakse varsti ära sest osapoolte vahel on küllaga head suhtumist. Sul on oskus probleemidega toime tulemiseks ilma, et keegi peaks ennast ahistatuna tundma.

Kaksikute tähtkuju horoskoopi loe siit »

VÄHK (22. juuni – 23. juuli)

Mõnelt healt sugulaselt laenu võtmine võib olla ideaalne viis mõne lühiajalise probleemi lahendamiseks. Sinu esimene reaktsioon on öelda ei, aga ära liiga rutakalt keeldu. Sul on võimalus raha tagasi maksta, kui sinu enda tegemised on korras. Kodus ja tööl ära proovi probleemide eest peita vaid räägi välja, mis on sul mõttes. Ole valmis olulisi asju arutama avalikult ja ausalt.

Vähi tähtkuju horoskoopi loe siit »

LÕVI (24. juuli – 23. august)

Emotsioonid on laes ning õhus on ärevust. Sa oled täis energiat ja heas tujus. Sa ootad, et saad sõpradega mõne laheda asja ette võtta, kuna sellised on alati väga edukad. See kindlasti vastab sinu ootustele. Tööprojektid lähevad kiiremini, kui oled kannatlik nendega, kes kergesti alla annavad. Ole rahulik ning kannatlik nendega, kes õpivad aeglaselt. Nad on tänulikud sinu abi ja toe eest.

Lõvi tähtkuju horoskoopi loe siit »

NEITSI (24. august – 23. september)

Sa ei ole ainuke inimene, kes oma kujutlusvõimet kasutab. Sinu pere nooremad liikmed toovad ka mõned ideed välja. On hea anda edasi ning võtta vastu loovat stimulatsiooni. Kasuta seda võimalust, et kaunistada unarusse jäänud tube. Sõber või mõni teine tuttav võib välja pakkuda, et te peaksite kohtuma. Nad ei jätnud sulle esmasel kohtumisel kõige parema mulje, aga esmamuljed võivad olla petlikud. Siis kui õpite üksteist tundma võivad sinu tunded muutuda.

Neitsi tähtkuju horoskoopi loe siit »

KAALUD (24. september – 23. oktoober)

Keegi on saanud sulle palju olulisemaks, kui sa ise tunnistada julged. Sa ei ole isegi iseendale oma tundeid valmis tunnistama. Vaata sügavale südamesse ja avastad, et just see ongi see suhe, mida oled alati soovinud. Sinu sotsiaalne elu hoiab sind liikumas aga sina eraelu vajab samuti tähelepanu. Sul on mõttes midagi, mille kohta teised ei tohiks teada saada ning kui keegi küsib sinult isiklike küsimusi siis ütle neile, et see pole nende asi.

Kaalude tähtkuju horoskoopi loe siit »

SKORPION (24. oktoober – 22. november)

Jää juba varem katsetatud meetodite juurde. Mõne uue asja katsetamine võib tunduda kui aja raiskamine. Tunned ennast enesekindlamalt ja näed rohkem progressi, kui kasutad vanu tööriistu ja materjale. Raha, karjääri ja perekonna asjad lähevad edasi sujuvalt. Esmapilgul tundub, et kõik on hästi, aga sa võid tunda rahutust ja tahad muutust. Kui sa lased oma impulsiivsel sõbral juhtima asuda siis varsti koged midagi uut.

Skorpioni tähtkuju horoskoopi loe siit »

AMBUR (23. november – 21. detsember)

Suhe või kokkuleppe on ammu möödunud oma aegumistähtpäevast.
Pole mõtet kauem asja venitada. Leia viis, et lahti lasta asjadest, mis sind tagasi hoiavad. Kui oled nendest vaba siis varsti näed, et sinu elus hakkab midagi uut. Keegi, kes käitub justkui laps, paneb sinu kannatuse proovile. Isegi kui nende vanus on 9 või 99 üritavad nad sind panna rutakalt käituma. Ära lange lõksu

Amburi tähtkuju horoskoopi loe siit »

KALJUKITS (22. detsember – 20. jaanuar)

Kõik teevad vigu. Kui see moment on möödas läheb elu tagasi normaalseks. Tunnista oma vead ülesse, vabanda kui vaja ning liigu edasi. Kui mõni investeering ei ole tulus, ära tee asja hullemaks sellesse veel rohkem raha visates. Kui sind on kuidagi petetud siis selle juhtumi ebaõiglus ei peaks sinu mõtteid kinni hoidma. Pane see kaotusena kirja ning pane see enda selja taha.

Kaljukitse tähtkuju horoskoopi loe siit »

VEEVALAJA (21. jaanuar – 19. veebruar)

Paljud valdkonnas on valmis, et sinuni head õnne tuua. Karjäär, sõprussuhted ja privaatsed huvid on kõik soositud. Kui otsid tööd siis ära karda küsida mõne hästi positsioneeritud sõbra käest, et nad sind soovitaks. Kui lähed intervjuule siis rõhuta enda kaastunde võimet ja loovust. Positiivne suhtumine täidab sinu elu huvitavate inimestega, kes julgustavad sind proovima uusi asju. Uute ideede katsetamine aitab sul õitseda ja kasvada.

Veevalaja tähtkuju horoskoopi loe siit »

KALAD (20. veebruar – 20. märts)

Kuula oma vaistu, mis puudutab hingelisi teemasid. Õppima asumine on kõige parem tee. Kui oled mõelnud mõne hingelise teema õppimisele või oma aja heategevuse heaks loovutamisel siis tee seda nüüd. On oluline arendada oma sisemisi ressursse ning samuti ka materiaalseid ressursse. Kodus aja veetmine rahustab sind. Sinu perekondlik elu aitab tasakaalustada sinu sotsiaalset ja professionaalset elu. Koduste tööde tegemine on kindlasti väga hea.

Kalade tähtkuju horoskoopi loe siit »